Boottocht Maastricht voor gepensioneerden Océ

5 september 2017

Voor het gepensioneerden uitstapje 2017 nodigen we u en uw partner dit jaar heel graag uit voor een  boottocht over de Maas. Deze gezellige boottocht vindt plaats op dinsdag 5 september.

We maken een tocht om Maastricht heen op Nederlands en Belgisch watereb. Tijdens de tocht passeren we 4 sluizen, de sluis van Bosscherveld heeft een verval van 3 meter. In de sluizen van Neerharen en Lanaken gaan we 2 keer 9 meter omhoog en komen zo op het Albertkanaal. Dit kanaal verbindt de stad Luik met Antwerpen en is dwars door de St. Pietersberg heen gegraven. Op sommige plaatsen zijn de wanden wel 60 meter hoog. Dit is goed te zien nadat we het dorpje Kanne zijn gepasseerd. In de “Stop van Ternaaien” gaat de boot 15 meter omlaag, van het Albertkanaal terug naar de Maas. Er wordt uitleg gegeven over de bezienswaardigheden.

Het programma ziet er als volgt uit:

     9.30 uur vertrek vanuit Océ naar Maastricht met de bus
± 10.30 uur ontvangst met koffie en vlaai aan boord van de boot
± 12.45 uur lunch
± 15.15 uur aankomst Maastricht
    15.15 uur uitschepen en terug naar Venlo
± 16.45 uur aankomst Venlo

Wij bieden deze boottocht aan voor een bedrag van € 28,00 p.p. Bij de vlaai en de lunch is koffie en thee inbegrepen. Alle andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Parkeren

U kunt de auto parkeren op een parkeerterrein van Océ.  Welk parkeerterrein wordt te zijner tijd aangegeven met behulp van verkeersregelaars, ook wordt dan aangegeven waar u de fiets kunt stallen..

Minder valide 

Helaas is het niet mogelijk om uw scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen. Alleen het meenemen van een opvouwbare rolstoel en/of  rollator is mogelijk.  Let op de rolstoel/rollator wordt in de bus opgeborgen in de laadruimte. In de bus zit u in een bus stoel.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden t/m 17 augustus: aanmeldformulier boottocht
Door het invullen en verzenden van het formulier geeft u toestemming om € 28,00 per persoon van uw bankrekening in te houden. Na  17 augustus is aanmelden en kosteloos afmelden niet meer mogelijk. In week 34 wordt het deelname geld ingehouden van uw bankrekening.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via e-mail soc-venlo@oce.com
of telefonisch 077-3594603  op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

We kijken er naar uit u gastvrij te mogen ontvangen op dinsdag 5 september.

Met vriendelijke groet,

Gepensioneerden Commissie
Sport- en Ontspannings Commissie